Prinderimi

Familja

Martesa

Jete Familjare
Arti i Marteses Pdf Pronto Email

 

Të dashur miq! 


Jemi shumë të gëzuar t'ju njoftojmë se tashmë kemi në Shqipëri serinë me DVD  Arti i Martesës.


Kjo është seria më e bukur dhe jetëndryshuese  mbi martesën të cilën çdo çift duhet ta shohë. Aty do të merrni mësime mjaft tërheqëse përmes intervistave nga ekspertë dhe teologë, përmes dramatizimeve, dëshmive reale, humorit, etj., dhe do t'ju japin mundësinë për projekte në çift.


JetëFamiljare ju fton në premierën e serisë me DVD, Arti i Martesës, një seri që do të fillojë të premten, më 14 Shkurt 2014, ora 17.30, tek godina e Institutit Jeta e Re (prapa TVSH), e do të vazhdojmë edhe per pesë të premte, në datat 21 dhe 28 Shkurt, si dhe në datat 7, 14, dhe 21 Mars 2014.


Ejani që të përfitoni si çift sepse ky do të jetë një investim i çmuar për martesën tuaj. Aty do të shihni si mund ta përdorni me çiftet tuaja ose edhe me çifte nga komuniteti dhe për kishëmbjellje.


Ftoni edhe miq të tjerë.


Do të  ketë një kosto prej 500 lek (çmim promovues me 30% zbritje) për manualin që duhet ta ketë çdo person, ose të paktën çdo çift.


Do të ketë përkujdesje për fëmijët.


Për t’u regjistruar dhe për çdo pyetje lutemi të kontaktoni me ne përmes e-mailit:  Ky email po mbrohet nga spambots-at, të duhet JavaScript për ta parë .


Ju mirëpresim!

 

  


 

  

 
<< Fillim < Kthehu 1 2 Tjetra > Fund >>

faqja 1 nga 2